SEARCH THE BLOG:
23
mei-2018

Safari in Tanzania

Geen categorie   /  

Als je denkt aan een Safari in Afrika, dan denk je gelijk aan de big 5. In de Serengeti National Park van Tanzania heb je de mogelijkheid om de big 5 in het echt te bewonderen. De Serengeti is de typische Afrikaanse savanne die je ziet op tv documentaires. Los van alleen de big 5 heb je ook de kans dat je de grote trek van gnoes ziet. De kuddes zijn een paar maanden per jaar te zien, als je deze graag wilt zien informeer je goed.

Een Tanzania safari is een van de meest veelzijdige safari’s die je kunt doen, je kunt niet alleen mooie wild life zien maar ook bijzondere kraters. De Ngorongoro en Empakai Kraters, zijn de overblijfselen van een enorme vulkaan. De kraters zijn een werkelijk wildparadijs, het is wel een flinke afdaling die je moet maken. Maar zoals velen die voor je zijn gegaan, zal je er zeker geen spijt van hebben. Eenmaal in de krater zie je het ‘’echte Afrika’’, ongerept natuur met wild life. De kraters staan ook bekend om hun prachtige zonsondegangen, dit is dan ook zeker een mooi foto-momentje.

Als je genoeg hebt wildlife hebt gezien tijdens je safari in Tanzania, kun je ook lekker de dorpjes in. Er is een opvallend positieve sfeer in de dorpjes, en de toeristen worden gastvrij verwelkomt. Je kunt genieten van een lekker bananenbiertje of kijken voor wat kunst om als souvenir mee te nemen. Er valt veel te bewonderen in de dorpjes, plus dat je de lokale inwoners steunt. Al met al, je reis naar Tanzania wordt onvergetelijk.

0

 likes / 0 Comments
Share this post:

Comments are closed.

Archives

> <
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec