Gastenboek

Hoe is jullie verblijf geweest?

Laat vooral een berichtje achter in ons gastenboek, je doet er ons, en toekomstige gasten, een groot plezier mee! En we staan altijd open voor suggesties, om een verblijf in onze villa in Frankrijk nòg aangenamer te maken!

Kijk ook op onze facebookpagina voor nog meer recensies, tips en foto’s!

Helaas hebben wij geen recente reviews i.v.m. een storing in ons gastenboek. Er wordt aan gewerkt!

Laat hier een bericht achter in ons gastenboek

 

 
 
 
 
 
 
47 berichten.
Familie Goosens heeft geschreven op 14 mei 2009:
Net terug van een super mei-vakantie in jullie Villa! We hebben hartstikke genoten. Super weer, gezellige omgeving, mooi park, super huis met mooie tuin en geweldig zwembad! De kids waren er niet uit te krijgen. We voelde ons gelijk hier thuis. Heerlijk die rust en luxe. We komen zeker nog eens terug!
Baetslé Robert & De Clercq Jeanine heeft geschreven op 16 september 2008:
Ondanks het wisselvallige weer, hebben we een prachtig vakantie gehad in jullie villa.De mooie tuin het zwembad en de comfortabel ingerichte woning hebben er voor gezorgd dat het verblijf één groot plezier was. Alvast bedankt voor al dat moois en wie weet tot wederhoren. Robert & Jeanine
Erik van der Maas heeft geschreven op 20 juli 2008:
We hebben 14 heerlijke dagen (van 5 tot 19 juli)in jullie villa doorgebracht. Prima weersomstandigheden, leuke omgeving en jullie villa is van alle gemakken (waaronder alle keukengemakken en privacy) voorzien. De kinderen lekker in zwembad en zee. We hebben super gegeten in Sables d'Olonne (vooral moules creme in de haven) en op paarden gewed bij de Hippodrome Malbrande. Echt topvakantie. We komen zeker terug.
Familie Mackaaij heeft geschreven op 10 juli 2008:
Wij hebben van 25 mei tot 14 juni 3 heerlijke weken van uw huis genoten. Het huis heeft een perfecte ligging. We hebben lekker geluierd, gelezen en meerdere keren de golfbanen in de omgeving bezocht. St. Jean de Monts, is wel een stuk rijden, maar vonden we toch wel de mooiste. We komen graag volgend jaar nog eens terug.
Familie van der Heijdt heeft geschreven op 24 juni 2008:
Wij zijn van 14 tot 21 juni weer voor de 3e maal in jullie vakantiehuisje te Frankrijk geweest. Wij waren met z'n vieren. Wat is het schitterend geworden. De beplanting is zo mooi geworden dat je werkelijk kan praten over een prive plekje. Het weer was deze week perfect voor wandelingen, etc. Bedankt en tot de volgende keer.
Familie van de Veen heeft geschreven op 27 mei 2008:
Bonjour! Wij vonden het heel fijn in jullie vakantiewoning! Wij hebben o.a. fietsen gehuurd en langs de Loire gefietst. Ook zijn we een dagje naar la Rochelle geweest, dat is ook een leuk stadje! Jullie villa is heel mooi en compleet, het enige wat wij misten was een weegschaaltje... Kortom: echt een aanrader voor een vakantie in Frankrijk!
Henk en Janneke heeft geschreven op 22 mei 2008:
Wij zijn net terug van een week in dit supere vakantiehuis in de Vendee. Twee jaar geleden zijn we ook geweest. Wat is het het mooi geworden in die tijd. De tuin moest toen echt nog groeien. Je had daarom hier en daar nog doorkijkjes omdat de struiken nog klein waren. Nu is het een volgroeide tuin waar je heerlijk privé zit. De vorige keer waren we er in juli. In mei is zeker een aanrader. De natuur is schitterend, nog niet verschroeid door de hete zomerzon. In juli zijn de akkers geel van de zonnebloemen en nu geel van het bloeiende koolzaad. Op het park is het ook rustig, alleen maar lezende en relaxende 50+. De reis hebben we 'binnendoor' gedaan, dus tussen Rouen en Parijs door, via Beauvais, een heel mooie rustige route door franse dorpjes en natuur. Het is nauwelijks om. Alleen rijd je er langer over vanwege de lagere snelheid daar. Terug via Parijs wat ook best te doen is. Al met al hebben wij het prima gehad in Les Jardins du Chateau d'Olonne. Veel gewandeld, bv. naar Les Sables d'Olonne over het strand, wat maar 5 km is. Bedankt Heidi en Stefan voor het bezitten van deze unieke stek. Zo komen wij ook nog eens ergens 😉