Boekingsinformatie

Boekingsinformatie

Lees hier over alles wat betrekking heeft op jouw boeking. Specifieke vragen hierover? Stuur ons een berichtje!

Aankomst- en vertrekdagen

Voor boekingen voor deze villa zijn de aankomst- en vertrekdagen uitsluitend op zaterdag. Inchecken kun je vanaf 16.30 uur en je dient uit te checken voor 10.00 uur.

Aantal personen

De vakantievilla is geschikt voor zes personen. Er staan in totaal vier eenpersoonsbedden in de villa en één tweepersoonsbed (1.40m breed).

Annulering en andere voorwaarden

Op al onze boekingen zijn de voorwaarden van kracht zoals deze door Les Jardins du Chateau d’Olonne zijn opgesteld, tenzij er in deze boekingsinformatie van wordt afgeweken.
Als er een overeenkomst wordt geannuleerd, dan worden er annuleringskosten in rekening gebracht volgens de voorwaarden van het park. Deze kun je hier lezen.

Auto

Er mag bij de vakantievilla één auto geparkeerd staan. Eventuele andere auto’s kunnen op de centrale parkeerplaats bij de receptie geparkeerd worden.

Bedlinnen en handdoeken

Het is verplicht via het park bedlinnen (reeds opgemaakt) te huren voor het totaal aantal geboekte personen (babies uitgezonderd). De prijs hiervoor is in de huurprijs inbegrepen. Het is ook mogelijk om extra bedlinnen, handdoeken en keukenlinnen mee te reserveren.

Betaling

Alhoewel je via deze website contact hebt met de eigenaars van deze villa wordt de financiële afhandeling van de boeking verzorgd door het park.
Het park stuurt een factuur voor de boeking, en de betaling moet ook gedaan worden aan het park. Er geldt een aanbetaling van 30%. Zodra de aanbetaling is bijgeschreven op de bankrekening van het park, is de boeking definitief. Het restantbedrag moet uiterlijk zes weken voor je vakantie betaald zijn.

Creditcard en bankpassen

Heel handig om mee te nemen is de creditcard, dit is makkelijk voor het voldoen van de tol. Je kunt in alle winkels gewoon pinnen met een Nederlandse bankpas (welke geschikt is voor Europa).

Fietsen

In 2013 hebben wij twee fietsen aangeschaft welke beschikbaar zijn voor onze gasten. Het betreft twee citybikes, een dames- en een herenfiets. Dit is niet standaard aanwezig in alle villa’s, alleen in onze villa. Andere fietsen (zoals kinder- of electrische fietsen) kunnen worden gehuurd bij de receptie. Er is ook een kinderzitje aanwezig, geschikt voor zelfstandig zittende kinderen.

Glijbaan

Voor de kleintjes (tot 30 kg) staat er een mooie glijbaan in de tuin. Te gebruiken op het gras of juist om zo in het zwembad te glijden. Let er dan wel op dat hij niet verschuift!
Gebruik van de glijbaan geschiedt op eigen risico.

Huisdieren

Er zijn geen huisdieren toegestaan in deze vakantievilla.

Internet

Er is wifi op het park aanwezig, maar helaas werkt dit tot op heden niet goed en is het maar beschikbaar voor maximaal één apparaat per villa. Daarom hebben wij een vaste lijn aan laten leggen naar onze vakantievilla. Hiermee heb je internet van dezelfde kwaliteit als dat je thuis gewend bent, zonder extra kosten. Het wachtwoord wat je hiervoor nodig hebt, staat op het modem in de woonkamer.

Luxe inventaris

Onze villa is alles behalve standaard; wij hebben de (standaard) inventaris flink aangevuld met extra’s als fietsen, een gourmetstel, puzzels, spellen, Wii, mosselpan, terrasheater en windschermen. Wij willen je dan ook vriendelijk verzoeken zuinig met de spullen om te gaan! Mocht er iets beschadigd of defect raken, dan zal dit na controle van de villa met je worden afgerekend conform de voorwaarden van het park.

Roken

Er mag NIET gerookt worden in de villa.

Reserveringen en opties

Reserveringen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Deze vakantievilla is uitsluitend te boeken via deze site/de eigenaar. Het is mogelijk een optie te nemen op een bepaalde periode. De duur van de optie zal onderling worden overeengekomen.

Televisie

Sinds maart 2016 is het televisiezenderpakket flink uitgebreid; alle belangrijke Nederlandse zenders zitten er in. Klik hier voor het complete overzicht.

Terrasheater en windschermen

Deze vakantievilla is uitgerust met een luxe terrasheater, bijvoorbeeld geschikt om de avondjes buiten borrelen nog langer te maken. Zeker in combinatie met de windschermen!
De complete gebruiksaanwijzing van de terrasheater vind je in de villa, gebruik dit apparaat alleen waar het voor bedoeld is. De heater vind je in de berging, deze daar ook graag weer terug zetten aan het einde van je vakantie.

Tuin met veel privacy

Aangezien wij zelf ook veel waarde hechten aan privacy, zorgen wij er voor dat de beplanting dusdanig is aangeplant en eventueel vervangen wordt zodat de privacy in de tuin optimaal is. Wij zouden het op prijs stellen als je, tijdens droge perioden, de tuin zou willen sproeien. Al het materiaal hiervoor staat in de berging. Sproeien mag niet tijdens een sproeiverbod, de receptie laat dit weten als dit van kracht is.

Tuindouche

In de berging van je een Gardena tuindouche. Deze is heel simpel te plaatsen en aan te sluiten op de tuinslang.

Wasmachine

Er staat een wasmachine in de berging. Wasknijpers en een wasrek zijn aanwezig, wasmiddelen moet je zelf meenemen of kopen. Het betreft een bovenlader, dus vergeet niet de trommel te sluiten voordat je de klep dicht doet.

Zwembadverwarming

De zwembadverwarming is een ideale aanvulling op je vakantie. Als je van warmer zwembadwater houdt, kunnen wij het je zeker aanbevelen!
In het hoogseizoen wordt het zwembadwater zonder verwarming zo ongeveer 22 graden. Mèt zwembadverwarming zo’n 27 graden. Het water mag niet warmer worden dan 28 graden, dan loop je het risico dat het water groen wordt en dan mag je er niet meer in zwemmen. De poolboys houden dit ook in de gaten, zeker tijdens heel warme dagen.
Als je de zwembadverwarming bij je boeking op hebt gegeven, dan wordt deze een paar dagen voor je aankomst al aangezet, zodat het water lekker op temperatuur kan komen.
Ook voor bijvoorbeeld de herfstvakantie een goed idee: in oktober kan de verwarming er nog voor zorgen dat het zwembadwater 25 graden is! (E.e.a is natuurlijk wel afhankelijk van het weer.)